Wie wij zijn

Strengths Consultancy is opgericht door Eline Meijer & Eva de Meijier

Strengths ConsultancyWij geloven dat de sleutel tot succes én geluk ligt in het investeren in je unieke kwaliteiten, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Deze positieve aanpak breekt met traditioneel management waar de focus ligt op verbetering en investeren in zwaktes en ontwikkelpunten. Want wij geloven dat als jij gaat doen waar je van nature goed in bent en energie van krijgt, je vele malen gelukkiger, productiever en succesvoller bent. 

Logisch toch? 

Daarom is het onze missie om individuen, teams en organisaties te helpen hun volle potentie te ontdekken én te benutten. De Strengthsfinder van CliftonStrengths is hier de ultieme tool voor.  Wij vinden het geweldig om organisaties te begeleiden in de transitie naar een Strengths-based manier van werken omdat dit leidt tot fantastisch bedrijfsresultaat én geluk.

Wij hebben onze unieke Strengths gebundeld met Strengths Consultancy om dit te kunnen doen. Want iedereen verdient het om inzicht te krijgen in zijn of haar unieke Strengths en te weten hoe je hierin kunt investeren. Lees hieronder meer over ons en onze Strengths om ons beter te leren kennen!

Laten we een kop koffie drinken.

Bel of mail ons of laat je gegevens achter

Onze Strengths

Eline Meijer

Eline Meijer

Strengths consultant

Ervaren Strengths Consultant die door haar krachten “Individualisation” en ‘Empathy’ sensitief is en de unieke kwaliteiten van een persoon bijzonder snel ziet. Ze is gefascineerd door diversiteit en krijgt oprecht energie van verschillen. Haar “Strategic” kracht helpt haar om anderen te helpen de juiste weg te vinden. De “Maximizer” in haar zorgt dat ze het beste uit een persoon, situatie en omgeving wil halen en de ‘Relator’ stelt haar in staat goed met iemand te kunnen levelen. Met andere woorden; dit is haar op het lijf geschreven. 

Eva de Meijier

Eva de Meijier

Strengths consultant

Ervaren Strengths Consultant die door haar kracht ‘Positivity’ met optimisme naar de wereld kijkt en een aanstekelijk enthousiasme heeft.  Door haar ‘WOO’ krijgt ze energie van sociale interactie en van de vele verschillende mensen om haar heen. Haar ‘Communication’ maakt dat zij makkelijk verbinding maakt met anderen. Haar ‘Empathy’ & ‘Developer’ combineert ze in coaching en consultancy waarbij zij veel voldoening haalt uit het faciliteren van groei en ontwikkeling van anderen. 

 

We practice what we preach...

Onze achtergrond

ElinE Meijer

Eline MeijerEline Meijer werkt al meer dan zes jaar met de Strengthsfinder. Na het behalen van haar MSc. Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heeft zij na een korte stop in de psychologie, een aantal jaren gewerkt als operationeel manager. Tijdens deze periode kreeg zij de kans om een een nieuwe afdeling op te zetten en een team op te schalen van 2 naar  80 medewerkers. De Strengthsfinder kwam op haar pad en al snel zette zij deze in om haar team naar een hoger niveau te tillen. Dit viel op – zowel op werkgeluk als op performance scoorde haar team aanzienlijk hoger dan andere teams.  

Al snel kreeg zij de vraag van het management hoe dat kwam. Eline wist waarom: door de inzet van de Strengthsfinder en de focus op kwaliteiten in plaats van ontwikkelpunten. Het bestaansrecht werd geboren, Eline mocht de volledige organisatie (ongeveer 400 man) transformeren naar  een strengths-based manier van werken. Ze is de Accelerated Strengthscoaching Course van Gallup gaan volgen en inmiddels behoort het strengths-based werken tot het DNA van deze organisatie.  

Eline zag van dichtbij welk effect het had op de performance en werkgeluk van anderen – dit mocht niet binnen 1 organisatie blijven. Zij besloot om voor zichzelf te beginnen om meer mensen, teams en organisaties Strengths-based te laten werken. Na een tijdje kwam Eva op haar pad en samen besloten zij krachten te bundelen door Strengths Consultancy op te zetten.

Eva de Meijier

Eva de MeijierEva de Meijier is een gepassioneerde Strengths Consultant met een achtergrond in het corporate bedrijfsleven. Na het behalen van haar MSc. Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam is zij gestart in het management traineeship van ABN Amro. Zij heeft tijdens dit traineeship veel ervaring op kunnen doen binnen verschillende afdelingen van de bank. 

Ook heeft zij een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma gevolgd van een extern trainingsbureau met zowel persoonlijke coaching als team-trainingen waar zij veel over zichzelf, anderen, groepsdynamiek en communicatiestijlen heeft geleerd. 

Vanaf dat moment is haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei & ontwikkeling van anderen ontstaan. Het zaadje was gepland – wat als ik hier zelf een bijdrage aan kan leveren? Daarom is zij na haar traineeship uitgestroomd als leidinggevende van 25 professionals. 

Ze ontdekte al snel dat het coachende aspect haar ’t meeste energie gaf en besloot om haar hart te volgen. Ze nam ontslag en zette haar eigen coaching- & trainingsbedrijf op. Na enige tijd kwam Eline op haar pad en vonden ze elkaar in een gedeelde passie. – positieve focus, anderen in hun kracht zetten, bijdrage leveren aan (werk)geluk & performance. 

Strengths Consultancy was een feit. 

... want Strengths-based werken doe je samen!

Laten we een kop koffie drinken.

Bel of mail ons of laat je gegevens achter