Incompany Traineeship

Unleash your Superpower

Wil je top talent binnen jullie organisatie de mogelijkheid bieden om op een snelle en effectieve manier te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit incompany traineeship perfect voor jullie organisatie. Dit intensieve groepstraject is gericht op persoonlijke groei en effectiviteit. 

Het programma is opgesplitst in verschillende modules waarbij de performance tool van CliftonStrengths/ Strengthsfinder de rode draad vormt in het programma. Verschillende theorieën en modellen gericht op persoonlijke effectiviteit zullen de revue passeren zodat deelnemers vanuit verschillende perspectieven en modellen inzicht krijgen in hun ware potentieel. Na het volgen van dit programma zijn de talenten meer dan klaar om hun prestaties naar een nog hoger niveau te brengen.

Het incompany traineeship bestaat meerdere intensieve offsites met een overnachting. Na elke offsite gaan deelnemers naar huis met nieuwe inzichten en kennis over zichzelf. We zorgen voor praktische tools & tips waarmee ze zelf direct aan de slag kunnen. Door het volgen van dit traineeship weten jouw talenten nóg beter hoe zij het best tot hun recht komen en hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van hun maximale potentieel.

Bovendien door talent deze kans te bieden bind je deze mensen aan je organisatie én trek je nieuw talent aan. 

Voor wie?

Voor starters & young professionals met 0- 3 jaar werkervaring die graag willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling en het optimaal kunnen benutten van hun Strengths. Voor diegene die niet bang zijn om te leren, om te reflecteren en eager zijn om te onderzoeken en te groeien.

 

Laten we een kop koffie drinken.

Bel of mail ons of laat je gegevens achter